Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Σεμινάριο βιολιού και Workshop Μουσικής Δωματίου με τον Λεωνίδα Καβάκο


Σεμινάριο και workshop βιολιού

Α. Όροι Συμμετοχής:
  • 1. Το Σεμινάριο βιολιού και Workshop Μουσικής Δωματίου απευθύνεται σε επαγγελματίες μουσικούς, σύνολα μουσικής δωματίου και σπουδαστές υψηλού επιπέδου Ωδείων, Ακαδημιών και Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού.
  • 2. Οι υποψήφιοι οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά, θα πρέπει να αποστείλουν ταχυδρομικώς στο Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες, Αραχώβης 39 Αθήνα 10681, τη σχετική αίτηση (επισυνάπτεται στο τέλος της σελίδας) καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα μέχρι την 10η Νοεμβρίου 2011 (ημερομηνία παραλαβής).
  • 3. Οι ενεργοί συμμετέχοντες του Σεμιναρίου θα επιλεγούν έπειτα από διαδικασία ακροάσεων με δυνατότητα επιλογής είτε ζωντανής ακρόασης είτε μέσω CD/DVD.
  • 4. Οι υποψήφιοι οι οποίοι θα επιλεχθούν για να συμμετέχουν ενεργά στο σεμινάριο, θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς ή με email μέχρι την 5η Δεκεμβρίου 2011.
  • 5. Για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου όλα τα έργα που έχουν συνοδεία πιάνου πρέπει να συνοδεύονται. Συστήνεται στους ενεργούς συμμετέχοντες να χρησιμοποιήσουν πιανίστα της επιλογής τους. Στην περίπτωση κατά την οποία ο υποψήφιος δε δύναται να συνοδεύεται από πιανίστα της επιλογής του, παρέχεται κατόπιν συνεννόησης δυνατότητα συνοδείας από έμπειρους πιανίστες του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες (με οικονομική επιβάρυνση του υποψηφίου). Μοναδική προϋπόθεση είναι η ταχυδρομική αποστολή της παρτιτούρας του έργου το οποίο θα επιλέξει, εφόσον αυτή είναι δυσεύρετη. 
  • περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: